30 . Nisan . 2024, Salı
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2016 yılı 3. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2016 yılı 3. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2016 yılı 3. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti OSB kanunu gereği yapılması gerekli olan 3. Dönem Müteşebbis Heyet Toplantısını 27.09.2016 tarih ve saat 11:00 de OSB Hizmet Binası toplantı salonunda Müteşebbis heyet başkanı İbrahim BAŞOL başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya müteşebbis heyet üyeleri olan Gediz Belediye başkanı Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU, Gediz Ticaret odası başkanı Mesut Naci CEBECİOĞLU, Ticaret odası temsilcisi Muhittin KOCADAĞ, İl özel İdare temsilcileri A. Oğuz DAĞLI, Arif SEZEN, Mehmet BİRCAN, OSB sanayici temsilcileri Akif TAŞKIN, Abdüssamed KOCADAĞ, Durmuş CANDAN, Mehmet KICIROĞLU, Belediye Temsilcisi Muharrem AKÇADURAK ile OSB Bölge müdürü Mimar Sabri PERŞAN katıldılar.

Toplantıya katılan üyelere OSB Denetim Kurulu ve Yeminli mali Müşavir tarafından hazırlanan raporlar okundu ve karara bağlandı.

Ayrıca OSB’nin iş ve işleyişi hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonrası verilen yemekte konuk olarak Kütahya milletvekilleri Ahmet TAN ve Şükrü NAZLI ile istişarelerde bulunuldu.

İstişare toplantısında söz alan OSB yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU tarafından OSB ve Gediz hakkında bilgilendirmeler ve sorunlar aktarıldı Ayrıca Gediz Kaymakamımız Avni KULA söz alarak Gediz ve OSB sorunları hakkında fikirlerini beyan ederek vekillerimizin sorunlar hakkında desteklerini talep ettiler. Daha sonra Kütahya Millet vekillerimiz sayın Şükrü NAZLI ve Ahmet TAN söz alarak Türkiye ve Dünya gündemi konularında değerlendirmeler yaparak Gediz ve Sanayilerimizin sorunlarının yakın takipçisi olacaklarını beyan ettiler. Vekillerimiz arasında verimli geçen i stişare sonrası bu gibi toplantıların sürekli olarak yapılması temennisinde bulunuldu.

sam_0027

sam_0028

img_1757

img_1749

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2016/10/02/gediz-osb-mutesebbis-heyeti-2016-yili-3-donem-toplantisini-gerceklestirdi">
RSS