26 . Nisan . 2024, Cuma
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » T.KALKINMA BANKASI A.Ş. EĞİTİM DUYURUSU,

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. EĞİTİM DUYURUSU,

Sayın Yetkili,

 

Bankamız; Ülkemizin sürdürülebilir Kalkınma öncelikleri doğrultusunda girişimcilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak, sermayenin tabana yayılmasına ve yapısal dönüşüme katkıda bulunmak, yurtiçi ve yurtdışı kuruluşlarla işbirliği yapmak ve danışmanlık desteği sağlamak amacıyla sanayi, turizm, eğitim, sağlık, enerji  sektörlerinde faaliyet gösteren Anonim Şirket statüsündeki firmalara Proje değerlendirme kriterleri çerçevesinde kredi kullandıran bir kamu kalkınma bankasıdır.

 

Diğer yandan, Bankamızca, girişimcilik ve yatırım projelerinin değerlendirilmesi alanında kurumsal kapasitenin artırılması amacıyla, Bankamız çalışanlarının yanı sıra başta Kalkınma Ajansları olmak üzere paydaş kurum ve kuruluş çalışanlarına da (Valilikler-Belediyeler-SMMMO-OSB-Kamu kurum ve kuruluşları-Gerçek ve Tüzel Kişiler) yönelik eğitimler düzenlemektedir. 2011‐2015 döneminde gerçekleştirdiğimiz 78 adet eğitim programına toplam 1684 uzman ve yönetici katılmıştır.

 

Bankamızın 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde Nisan-Mayıs aylarında   yapılması planlanan eğitimlerimiz aşağıda yer almaktadır. Söz konusu   eğitimlerimize katılmak isteyen çalışanlarınızın  hangi ayda ve hangi tarihlerde eğitim almak istediklerini belirterek   “Eğitime Katılımcı Listesini” ve “Katılımcı Ön Değerlendirme Formunu” doldurarak  tarafıma göndermeleri  hususunu bilgilerinize sunarım.

 

Saygılarımla,

 

 

                                     T.KALKINMA BANKASI A.Ş. EĞİTİM TAKVİMİ

EĞİTİMİN KONUSU TARİHİ YERİ
PROJE SÜREÇ YÖNETİMİ ANKARA
TEMEL MAKRO EKONOMİK GÖSTERGELERİN YORUMLANMASI ANKARA
UYGULAMALI FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ ANKARA
GİRİŞİMCİLİK VE  GİRİŞİMİN FİNANSMANI ANKARA
FİZİBİLİTE ETÜDÜ HAZIRLAMA 04-08 NİSAN 2016 ANKARA
FİRMA DEĞERLEME 14-15 NİSAN 2016 ANKARA
İŞLETMELERDE MALİYET UYGULAMALARI ANKARA

 

 

NOT:

 

Eğitimlere ilişkin detaylar ekte ve http://www.kalkinma.com.tr/ bağlantısında Kurum Dışına Sunulan Eğitim başlığı altında yer almaktadır.

Tüm eğitimlere bireysel katılım  mümkün olduğu gibi, en az 15 kişilik talep olması halinde  yukarıda bahsi olunan aynı eğitimleri istenen il ve ilçede oluşturulan gruplara da verebilmekteyiz.

 

 

 

 

Yalçın ÜNSAL

İş  Ürün Planlama Daire Başkanlığı

Eğitim Sorumlusu

 

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI

İzmir Cad.No:35 Kızılay/ANKARA

Tel: (312) 417 92 00/2296-418 63 30

Cep: (533) 817 11 70

e-posta: yalcin.unsal@kalkinma.com.tr

 

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2016/03/31/t-kalkinma-bankasi-a-s-egitim-duyurusu">
RSS