26 . Nisan . 2024, Cuma
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2017 yılı 1. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2017 yılı 1. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2017 yılı 3. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti OSB kanunu gereği yapılması gerekli olan 1. Dönem Müteşebbis Heyet Toplantısını 27.03.2017 tarih ve saat 12:00 de OSB Hizmet Binası toplantı salonunda Müteşebbis heyet başkanı İbrahim BAŞOL başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya müteşebbis heyet üyeleri olan Gediz Belediye başkanı Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU, İl özel İdare temsilcileri A. Oğuz DAĞLI, Arif SEZEN, Mehmet BİRCAN, Belediye Temsilcisi, Osman YILMAZ, Muharrem AKÇADURAK, OSB sanayici temsilcileri Akif TAŞKIN, S.Serol ALPAR, Mehmet KICIROĞLU, Şerafettin AŞIK, Bahri ULUTEN, ile OSB Bölge Müdürü Sabri PERŞAN katıldılar.

Toplantıya katılan üyelere; OSB Denetim Kurulu ve Yeminli mali Müşavir tarafından hazırlanan raporlar okundu, 2016 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim ve Yönetim Kurulu İbra edildi ve karara bağlandı.

Ayrıca OSB’nin iş ve işleyişi hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonrası verilen yemekte konuk olarak Kütahya milletvekili Ahmet TAN ile istişarelerde bulunuldu.

İstişare toplantısında söz alan OSB yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU tarafından OSB ve Gediz hakkında bilgilendirmeler ve sorunlar aktarıldı.

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2017/03/27/gediz-osb-mutesebbis-heyeti-2017-yili-1-donem-toplantisini-gerceklestirdi">
RSS