25 . Nisan . 2024, Perşembe
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » Mekansal Adres Kayıt Sistemi…

Mekansal Adres Kayıt Sistemi…

slider_002_smallMEKANSAL ADRES KAYIT SİSTEMİ VERİ ÜRETİMİ VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ ÇALIŞTAYI HK.

Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi kapsamında, 15-18 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Otelinde “Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi Çalıştayı”na Gediz Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzü Temsilen OSB Personelimiz Gökhan DEĞİRMENCİ katıldı.

Sistemin ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ASELSAN A.Ş. arasında “Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi” işine ilişkin 31.12.2015 tarihinde sözleşme imzalandığı ve Projenin 31.12.2018 tarihinde tamamlanması öngörüldüğü.

OSB’mizden Hâlihazır Planlarımızı, İmar Planlarımızı “Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında OSB’mizden talep edilecek ve OSB’mize ziyaret etmeden önce ofis ortamında çalışmayı yapıp, OSB’mize saha çalışması için gelinecek. Saha çalışmalarında sahada bütün binalar Adres kayıt sistemine dahil edilecek ve çalışmalar sonunda OSB’mizden ön onay ve kesin onay alınarak MAKS’a entegrasyon işlemi tamamlanacaktır.

Bilgilerinize…

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2017/05/23/mekansal-adres-kayit-sistemi">
RSS