18 . Nisan . 2024, Perşembe
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » Kütahya Valimiz sayın Ahmet Hamdi NAYİR, Gediz Organize Sanayi Bölgemizde incelemelerde bulundu.

Kütahya Valimiz sayın Ahmet Hamdi NAYİR, Gediz Organize Sanayi Bölgemizde incelemelerde bulundu.

 

Kütahya Valimiz sayın Ahmet Hamdi NAYİR, Gediz Organize Sanayi Bölgemizde incelemelerde bulundu.

Gediz Organize Sanayi Bölgemiz Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim BAŞOL, Başkan Vekilimiz İshak PEKBİLGİN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bahri ULUTEN, Mehmet KICIROĞLU ile bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Nayir’e AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet TAN, Gediz Kaymakamı Muhammet ÖNDER, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali SARAOĞLU, İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ ile ilçe protokolü üyeleri eşlik etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim BAŞOL tarafından, Gediz OSB’mizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Organize Sanayi Bölgelerimiz içerisinde Gediz OSB’nin güzel bir yeri var. Tavşanlı kendini bir yere getirdi, Kütahya 1. ve 2. OSB’lerimiz doluluk olarak bir yere geldi. En son kuruluş onayını aldığımız Altıntaş Zafer OSB’de altyapı çalışmalarına başlayacak duruma geldik. Harita ve imar çalışmalarını bitirdik, kredi talebinde bulunduk eğer kredi çıkarsa altyapı çalışmasını yapacağız. Gediz de mevcut durum itibariyle yeni parsel talepleri de var. Onları da değerlendirecek durumdasınız. Arkadaşlarımız bu konudaki çalışmalarını tedbirli yürütmeliler” dedi.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermekte olan firmalardan kaynaklı evsel ve endüstriyel atık suların, Gediz Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisinde arıtılarak alıcı ortam olan Gediz Nehri’ne deşarj edilmesi ile ilgili, Gediz Belediyesi ile Gediz OSB arasında protokol imzalandığını kaydetti, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vali Ahmet Hamdi daha sonra Gediz OSB’de faaliyet gösteren Veli Akgün İnşaat Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Candan Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini ziyaret ederek üretim alanlarını gezdi, fabrikalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Ahmet Hamdi Nayir’e AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ile ilçe protokolü üyeleri eşlik etti.
Vali Nayir ile beraberindeki heyet ilk ziyaretini Candan Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine gerçekleştirdi.
Vali Ahmet Hamdi Nayir ile diğer protokol üyeleri Genel Müdür Adem Koyuncu ile İşletme Müdürü Reyhan Koyuncu tarafından karşılandı.
Vali Ahmet Hamdi Nayir ile beraberindeki heyet üretim alanlarını inceledi, personelle görüştü.
Genel Müdür Adem Koyuncu, plastik boru kaynak makinesi ve ekipmanları imalatı yapılan fabrikada 50 kişinin istihdam edildiğini söyledi.
Veli Akgün İnşaat Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir ile protokol üyeleri Fabrika Müdürü Ülfet Bayram, Teknik Müdürü Yaşar Yavaş ile Personel Müdürü Şener Altıntaş tarafından karşılandı.
Fabrika Müdürü Ülfet Bayram, 2010 yılında Gediz’de faaliyete başlayan fabrikada seramik yer duvar takımları ve sırlı porselen karoları üretildiğini, 157 kişinin istihdam edildiğini kaydetti.
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2017/11/04/kutahya-valimiz-sayin-ahmet-hamdi-nayir-gediz-organize-sanayi-bolgemizde-incelemelerde-bulundu">
RSS