23 . Nisan . 2024, Salı
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2018 yılı 2. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti 2018 yılı 2. Dönem Toplantısını gerçekleştirdi.

 

Gediz OSB Müteşebbis Heyeti OSB kanunu gereği yapılması gerekli olan 2. Dönem Müteşebbis Heyet Toplantısını 11 Temmuz 2018 tarih ve saat 16:00 de OSB Hizmet Binası toplantı salonunda Müteşebbis Heyet Başkanı İbrahim BAŞOL başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya müteşebbis heyet üyeleri olan Gediz Belediye başkanı Muharrem AKÇADURAK, İl özel İdare temsilcileri A. Oğuz DAĞLI, Mehmet BİRCAN, Belediye Temsilcisi, Osman YILMAZ, Hakan ARPACI, Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcileri, Tic.Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK ve Tic.Odası Meclis Bşk. Cafer GÜNEŞ, OSB sanayici temsilcileri Yönetim Kurulu Bşk.V. İshak PEKBİLGİN, Akif TAŞKIN, Mehmet KICIROĞLU, Mehmet YILMAZ, ile Doğuş Süt Temsilcisi İhsan TAMBULUT katıldılar.

Toplantıya katılan üyelere; Denetleme Kurulunun 2018 2. dönem ara raporu okundu, OSB’lerde yer alan parsellerin Tamamen veya Kısmen bedelsiz olarak çıkan bakanlar kurulu kararı görüşüldü, Arsa Tahsis ve Satış Prensipleri görüşüldü ve son olarak OSBÜK’te Gediz OSB’yi temsil edecek 2. üye seçimi yapılarak, gündem maddeleri karara bağlandı.

Müteşebbis Heyet Başkanımız, İbrahim BAŞOL tarafından, Yönetim Kurulu olarak, yapacakları ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında haziruna bilgi aktarıldı ve alınan Kararların hayırlı olması dileğiyle toplantı sona erdi.

 

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2018/07/13/gediz-osb-mutesebbis-heyeti-2018-yili-2-donem-toplantisini-gerceklestirdi">
RSS