23 . Nisan . 2024, Salı
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » 2018 Yılı Proje Teklif Çağrıları Kapsamında GEDİZ OSB GÜNEŞ ENERJİSİ İLE DAHA REKABETÇİ OLUYOR projemiz için Zafer Kalkınma Ajansı ile Sözleşmemiz imzalandı.

2018 Yılı Proje Teklif Çağrıları Kapsamında GEDİZ OSB GÜNEŞ ENERJİSİ İLE DAHA REKABETÇİ OLUYOR projemiz için Zafer Kalkınma Ajansı ile Sözleşmemiz imzalandı.

 Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı (ÇEDEP) kapsamında destek almaya hak kazanan GES projemiz için GEDİZ OSB GÜNEŞ ENERJİSİ İLE DAHA REKABETÇİ OLUYOR projemiz için Zafer Kalkınma Ajansı ile Sözleşmemiz imzalandı.

31 Mayıs 2018 tarihinde ilan edilen Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı proje değerlendirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Değerlendirmeler sonucunda Afyonkarahisar’dan 10, Kütahya’dan 8, Manisa’dan 22 ve Uşak’tan 10 olmak üzere toplam 50 proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Kütahya’dan 8 proje içeresinde Gediz OSB olarak 320kW’lık GES Projemizde desteklenmeye hak kazanmıştır.

Zafer Kalkınma Ajansı olarak desteklenmeye hak kazanan 50 projeye 30 milyon TL hibe desteği sağlayacak olup proje sahiplerinin eş finansmanı ile birlikte bölgemize yaklaşık 74 milyon TL tutarında kaynak aktarılmaktadır.

Gediz OSB’miz için hayırlı uğurlu olsun….

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2018/07/17/2018-yili-proje-teklif-cagrilari-kapsaminda-gediz-osb-gunes-enerjisi-ile-daha-rekabetci-oluyor-projemiz-icin-zafer-kalkinma-ajansi-ile-sozlesmemiz-imzalandi">
RSS