29 . Mart . 2024, Cuma
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » Gediz OSB Tarafından İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Gediz OSB Tarafından İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Gediz Organize Sanayi Bölgemiz Yönetim Kurulu Başkanlığımızca düzenlenen İstişare Toplantısına, Kütahya Millet Vekilimiz Ahmet TAN, Gediz Kaymakamı Muhammet ÖNDER, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim BAŞOL, Gediz OSB Başkan Vekili İshak PEKBİLGİN, Gediz OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet KICIROĞLU, Osman YILMAZ, Gediz OSB Bölge Müdür V. Gökhan DEĞİRMENCİ, Akparti İlçe Başkanı Mesut YÖRÜK, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Gediz OSB Müteşebbis Heyet Üyelerimiz A.Oğuz DAĞLI, M.Emin BİRCAN, Arif SEZEN, ve Gediz OSB Sanayicilerimizden, SMS Tekstil Yetkilisi Abdullah GELAL, Tutakoğulları Ltd.Şti. Yetkilisi Hasan TUTAK, Taşkın Tarım Yetkilisi Akif TAŞKIN, Elma Yapı Yetkilisi  Hasan ÇELİKEL, Candan Makina Yetkilisi Adem KOYUNCU, Egemar Mermer Yetkilisi Hüseyin PEKBİLGİN, Demiray Ltd.Şti.Yetkilisi Mehmet DEMİRAY, Gediz Plastik Yetkilisi Fatih BAKIRDEMİR, Selim Gıda Yetkilisi Yılmaz ÖZEN, Egedoğuş A.Ş. Yetkilisi Yunus ALTINGEMİ, Eğilmezler Ltd.Şti. Yetkilisi Ramazan EĞİLMEZ’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanımız sayın İbrahim BAŞOL tarafından Gediz OSB’mizin devam eden çalışmalarından bilgiler aktarıldı; İlave Genişleme Çalışmaları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Müracaat dosyamızın gönderildiğini ve Bakanlık Tarafından Çalışmaların başladığını, OSB’mize 320kWp Gücünde Güneş Enerji Santrali Kurulumu için İhale Dosyamızın hazırlandığını en kısa sürede ihaleye çıkılacağını vede OSB’miz tarafından Gediz Belediye Başkanlığı Atıksu Arıtma Tesisine yapılan 2500m3’lük Dengeleme Havuzu işinde projede öngörülmeyen ilave işlerinin de tamamlanarak Eylül sonu itibariyle devreye alınacağı bilgisini haziruna aktarıldı.  Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından Gediz belediye Başkanı Sayın Muharrem AKÇADURAK’a 2500m3’lük Dengeleme Havuzu yapımı sırasında projede öngörülmeyen işlerden ötürü Belediye olarak yapmış oldukları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Konuşmasını İstişare Toplantısına katılımlarından dolayı tüm haziruna teşekkür ederek sonlandırdı.

Kütahya Millet Vekilimiz Sayın Ahmet TAN Sanayicilerimize kişisel kanaatimce döviz kurlarındaki belirsizliklerin kısa süre içeresinde giderileceğini ve Sanayicinin teşvik paketleriyle desteklenerek yeniden daha güçlü ekonomiye sahip olacaklarını ifade ederek, konuşmasına Gediz OSB’nin ilave genişleme alanı çalışmalarını yakından takip ettiğini, Gerek Kütahya Valiliğinden, gerek ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında konunun takipçisi olduğunu, Sanayicilerimizin varsa sorunlarını çözmek adına her zaman hazır olduğunu ve açık yüreklilikle söylüyorum “Beni Koşturun” ifadesini kullanarak İstişare Toplantısını gerçekleştiren Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanımıza teşekkür ederek ve bu tip toplantıların sık sık yapılması temenni ederek konuşmasını sonlandırdı.

Gediz Kaymakamı Sayın Muhammet ÖNDER’de konuşmasında Kendisinin Gediz OSB’nin bir Müteşebbisi gibi gördüğünü, sanayicilerimizin varsa sorunları çözmek adına her zaman hazır olduklarını ve İstişare Toplantısını gerçekleştiren Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanımıza teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Gediz Belediye Başkanımız Sayın Muharrem AKÇADURAK, İstişare Toplantısını gerçekleştiren Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanımıza teşekkür ederek vede Gediz Belediye Başkanlığınca yapılan işler hakkında haziruna bilgi aktararak konuşmasını sonlandırdı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Vadat ÖZTÜRK Konuşmasında, Gediz OSB’nin Tanıtımının yapılması gerektiğini, Gediz OSB’deki arsa fiyatlarının ülkemizin içinde bulunduğu bu ortamda sanayicinin Gediz OSB’ye yatırım yapa bilmesi için fiyatların kısa süreliğine de olsa indirilmesi gerektiğini ve İstişare Toplantısını gerçekleştiren Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanımıza teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Facebook
Twitter
Instagram
Google+
http://www.gedizosb.org.tr/2018/09/12/gediz-osb-tarafindan-istisare-toplantisi-gerceklestirildi">
RSS